Sesiune Modă - Antonio Moreno

A trecut aproape o lună de zile de la ultima actualizare. Am avut trei sesiuni foto in acest timp, însă toate sunt in proces de postproducție.

Sesiunile foto pentru Antonio Moreno le facem pentru un eveniment important ce se va desfășura începând cu data de 18 septembrie până pe 2 octombrie, eveniment numit „Llavoretes”, a II-a ediție. Din câte am înțeles, se vor reuni mulți artiști care vor participa la acest eveniment și se va încerca ca fiecare să susțină acest proiect prin lucrările sale.

Noi, adică eu și colega mea de echipă Sara care va fi model în aceste sesiuni fotografice participăm pe fotografie. Se vor proiecta fotografii, o mică istorie pe care Sara a creat-o, doar din fotografii acompaniate de muzică. Ritmul va fi unul plastic, rece, futurist. În sesiunea de mâine, miercuri, vom încerca în post-producție să creăm un puzzle plutitor din cladire; ca și cum clădirea s-ar dezmembra într-un puzzle plutitor pe fundal, iar în planul apropriat modelul cu prototipul din colecția de seară.

Cu timpul voi adăuga fotografii în această postare în mod progresiv.

Design Modă: Antonio Moreno
Coafură: Joan Santamaria
Machiaj: Paco Makeup
Asistent Iluminare: Carlos Vidal
Model: Sara Barberá
Fotografie și PS: Mustea Mihai Dan

Comments

Popular posts from this blog

Beauty 3.0

Alinka

21 decembrie 2012. Murim tonți dreacului!