2010 și începem anul cu o sesiune foto!

La Mulți Ani 2010!

În a II-a zi a anului nou, echipa noastră s-a reunit pentru o nouă sesiune foto. De această dată, stilismul e din partea desginerului La Cantante Calva, machiajul și coafura îi aparține lui Paco Makeup și nu în ultimul rând ideea care-mi stătea în cap de acum 3 luni de zile: totul trebuie să fie alb. Să nu uit și modelul, Alba, prima colaborarea cu această d-șoară demnă de toate aprecierile și tot respectul care a fost nemaipomenită!

Înainte de începerea sesiunii, îi spuneam Sarei că exact cu un an în urmă, pe 2 ianuarie 2009, aveam sesiune foto cu Oana - primul contact - iar o ceea ce făceam atunci arăta cam așa:




















Un an mai târziu, cu multă muncă, multe momente fară inspirație, critici constructive însă dure din partea maeștrilor noștrii, suntem aici:




















Ceea ce îmi place în fotografie este provocarea și dedicația pe care trebuie s-o dai. Ar fi multe de spus pe această temă, însă las pălăvrăgelile deoparte și vă invit la making-of al acestei sesiuni.








































Comments

Post a Comment

Mesajele care contin injurii sau nu sunt la subiect vor fi sterse. Se accepta critici constructive. Va multumesc pentru intelegere!

Popular posts from this blog

Beauty 3.0

Alinka

21 decembrie 2012. Murim tonți dreacului!